Katkise liumäe asendamine on ootamatult kulukas (1)

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu Männimäel avatud mänguväljaku keerdliumägi on katki läinud. Et pragunemine ei kuulu garantii alla, läheb uue paigaldamine linnale maksma 2560 eurot.
Mullu Männimäel avatud mänguväljaku keerdliumägi on katki läinud. Et pragunemine ei kuulu garantii alla, läheb uue paigaldamine linnale maksma 2560 eurot. Foto: Marko Saarm

​Möödunud aasta juunis Männimäel avatud mänguväljakul tuleb üks liumägedest asendada ning see läheb linnale maksma ootamatult suure summa. 

Linna haljastuse ja heakorraspetsialist Liisi Preedin rääkis, et Männimäe mänguväljakul on plastist keerdliurenn õnnetult katki läinud. Ta ei osanud öelda, kas see on meelega katki tehtud või on õnnetus juhtunud mänguhoos. 

«Võib juhtuda, et mõni suurem laps on seal peal hüpanud. Mulle tundub, et seda on jalaga löödud. Samas ei ole kindel, kas seda vandaalitsemiseks nimetada saab. Ka mänguhoos võib selliseid asju juhtuda,» rääkis heakorraspetsialist. 

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles