Kutsekooli õpilased valmistavad endale kettagolfiväljaku

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kutsekooli haldusjuht Mati Valli näitas enne külma maasse minevaid jalandeid. Korvide kallale asutakse järgmisel nädalal.
Kutsekooli haldusjuht Mati Valli näitas enne külma maasse minevaid jalandeid. Korvide kallale asutakse järgmisel nädalal. Foto: Marko Saarm

Vana-Võidus asuva Viljandi kutseõppekeskuse juurde on plaanis rajada 16 metallist korviga kettagolfiväljak, mille tarbeks on mitme eriala õpilased asunud ette valmistama detaile.

Kooli haldusjuht Mati Valli rääkis, et õpilaskodus on ligi 200 õpilast ning neil võiks ka õhtuti mingit tegevust olla. Nii jõutigi mõtteni rajada kettagolfiväljak. Selle planeerimiseks võttis Valli ühendust Viljandi aktiivse kettagolfimängija Martti Ojamaaga, kes aitas kooli ümbruses asuval territooriumil raja maha märkida ehk korvide asukohad kindlaks määrata.

«16 korviga rada tuleb, sest suurem ära ei mahu,» ütles Valli. Täismõõtmetes väljakul oleks kaks korvi rohkem. Valli sõnul käis Martti Ojamaa, kes ise on kahekordne kutsekooli vilistlane, välja idee, et kooli õpilased võiksid korvide tegemise enda peale võtta, sest kutsekoolis on selleks kõik vajalik olemas. Mati Valli sõnul ostavad nad  vaid korvi külge kinnitatavad ketid ja ka mängimiseks vajaminevaid kettaid ei hakata ise treima.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles