Sakala ootab Viljandi linnapeakandidaatide debatti kuulama

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna, 4. oktoobril kell 18 astuvad Ugala keldrisaalis pealtvaatajate ja ajakirjanike ette kõigi kuue Viljandis kohalikel valimistel üles seatud nimekirja esinumbrid, et tutvustada oma programmi ja ideid, kuidas Viljandit paremaks teha. 

Sakala peatoimetaja Hans Väre ja Kuku raadio toimetaja Timo Tarve juhitaval debatil esindab Keskerakonda Helmut Hallemaa, IRL-i Harri Juhani Aaltonen, EKRE-t Jaak Madison, valimisliitu Kogukondlik Viljandi Indrek Palu, sotsiaaldemokraate Helmen Kütt ja Reformierakonda Madis Timpson. Kõik nad on ka oma nimekirja linnapeakandidaadid, välja arvatud Indrek Palu, sest Kogukondlik Viljandi on otsustanud võidu korral leida linnapea pärast valimisi konkursiga.

4. oktoobril salvestatava debati ülevaade ilmub 10. oktoobri Sakalas nii teksti kui videona ja on samal päeval eetris Kuku raadio üleriigilises programmis. Kõige esimesena saavad linnapeakandidaatide seisukohtadest ülevaate aga need, kes salvestust vaatama tulevad. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles