Maavanem jättis ühe sõna tõttu lepingule allkirja panemata

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paar nädalat tagasi sõitsid Viljandimaa valdade ja linnade juhid kokku Cantervilla lossi, kus lisaks omavalitsuste liidu viimasele koosolekule pidi olema ühistranspordikeskuse pidulik asutamine. Foto esiplaanil olevad paberid jäid aga allkirjadeta. Nüüd tehti lepingut ümber ja see ka allkirjastati.
Paar nädalat tagasi sõitsid Viljandimaa valdade ja linnade juhid kokku Cantervilla lossi, kus lisaks omavalitsuste liidu viimasele koosolekule pidi olema ühistranspordikeskuse pidulik asutamine. Foto esiplaanil olevad paberid jäid aga allkirjadeta. Nüüd tehti lepingut ümber ja see ka allkirjastati. Foto: Alar Karu

​Viljandi valdade ja linnade juhid sõitsid neljapäeval Otepää lähedale Cantervilla lossi, et panna seal pidulikult allkiri maakonna ühistranspordikeskuse loomise lepingule. Keskus jäi aga loomata, sest maavanem teatas, et tema dokumendile alla ei kirjuta.

«See oli väga suur pettumus ja ehmatus meile kõigile ning tekitas küsimuse, kas maavanem peaks olema näoga oma maakonna poole,» sõnas Tarvastu vallavanem Alar Karu, kes on valitud siinse omavalitsuste liidu juhiks. Palmi sõnavõtule järgnes saalis istuvate omavalitsusjuhitde pahameelepuhang.

Maavanem Erich Palm põhjendas oma keeldumist riigilt saadud volitusega. «Minu allkiri oleks olnud suvakäitumine ja see poleks kuidagi lubatav,» selgitas ta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles