Järvamaalt alanud võistlussari on nihkunud üle piiride

, Tuleviku maadlusklubi president
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rene Talts teenis Soomes peetud noorte võistlussarja neljandal osavõistlusel omas kaalukategoorias esikoha. Pildil on noormees koos oma treeneri Rain Aleksandroviga.
Rene Talts teenis Soomes peetud noorte võistlussarja neljandal osavõistlusel omas kaalukategoorias esikoha. Pildil on noormees koos oma treeneri Rain Aleksandroviga. Foto: Elmo Riig

Viljandimaa noored osalesid möödunud nädalavahetusel Soomes Järvenpääl seeriavõistluse «Nublust Nabiks» neljandal etapil ja tõid koju neli esikolmikukohta.

Järvamaa Matimeeste eestvedaja Mati Sadama ellukutsutud noortesari on laienenud väljapoole koduvabariigi piire. Kui neljas osavõistlus sai teoks Soomes, siis viies tuleb Lätis, Viljandi sõpruslinnas Cēsises.

Järvenpääle Piironeni spordihalli kogunes 112 noort 24 maadlusklubist. Selles võistlussarjas osalevad sportlased, kes on sündinud aastal 2002 või hiljem. Viljandi spordikooli õpilastest komplekteeritud Tuleviku seitsmeliikmeline võistkond lõpetas mõõduvõtu neljanda kohaga. Individuaalselt jõudis pjedestaalile neli noort.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles