Meeskonna uus tulija kohaneb ja kogub vormi

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alanud hooajal on Viljandi HC endale täiendust saanud Ukrainast. Volodõmõr Maslakist loodavad meie käsipallurid endale uut mängujuhti.
Alanud hooajal on Viljandi HC endale täiendust saanud Ukrainast. Volodõmõr Maslakist loodavad meie käsipallurid endale uut mängujuhti. Foto: Marko Saarm

Kolmapäeval käis Viljandi HC vormis esimest korda väljakul meeskonna selle hooaja välismaalasest täiendus Volodõmõr Maslak.

Ukraina edelaosast Hotõni linnast pärit 25-aastane mängumees tegi läinud hooajal kaasa Tšehhi kõrgliigas. Enne seda kuulus ta kaks hooaega Riia Celtnieksi meeskonda, millega mängis Balti liiga turniiril ka Viljandi spordihoone väljakul.

Pärast esimest Viljandi HC vormis peetud kohtumist tunnistas Maslak veidi häbelikult, et ta pole praegu sportlikus plaanis just kõige paremas seisus, ning lubas selle parandamise nimel vaeva näha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles