Noored mehed rääkisid purjus autojuhi politseisse

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Purjus juht keeras oma autoga Suure-Jaani Konsumi ees olevasse parklasse teisipäeva õhtul kella 20 ajal. Umbes pool tundi hiljem sõidutas politsei ta sealt Viljandisse arestikambrisse.
Purjus juht keeras oma autoga Suure-Jaani Konsumi ees olevasse parklasse teisipäeva õhtul kella 20 ajal. Umbes pool tundi hiljem sõidutas politsei ta sealt Viljandisse arestikambrisse. Foto: Elmo Riig

Kaks noort meest ajasid teisipäeva õhtul endast poole vanema mehega pool tundi maast ja ilmast juttu, et teda Suure-Jaani Konsumi parklas hoida. Autoga poodi tulnud mees oli nimelt purjus ning pikk vestlus lõppes politseinike saabumisega.

«Supertubli tegutsemine,» hindas 19- ja 16-aastase noormehe tegu Viljandi politseijaoskonna patrullitalituse juht Alar Sadam. Kriminaalses joobes autojuht, kel pole isegi juhiluba, aga kes on sellest hoolimata varemgi korduvalt politseile vahele jäänud, istub nüüd politseimaja arestikambris ning ootab kohut.

Purjutaja päev lõppes arestikambris

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles