Riigi aastapäeva tähistamiseks ei pakutud ühtegi ideed

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavu peeti vabariigi aastapäeva aktus pärimusmuusika aidas ja siis korraldas selle Viljandi gümnaasium. Seda, kes tuleval aastal korraldamise enda peale võtab, ei ole veel teada.
Tänavu peeti vabariigi aastapäeva aktus pärimusmuusika aidas ja siis korraldas selle Viljandi gümnaasium. Seda, kes tuleval aastal korraldamise enda peale võtab, ei ole veel teada. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandi linnavalitsus kuulutas juuli alguses välja Eesti Vabariigi 100. aastapäeva tähistamise ideekavandite võistluse. 15. septembriks ei olnud ühtegi ideed laekunud ja nüüd asub linn ise pakkumisi tegema.

Esmaspäevasel linnavalitsuse istungil otsustati tunnistada Eesti Vabariigi 100. aastapäeva tähistamise ideekonkurss nurjunuks ning jätkata suunatud konkursiga.

Viljandi kultuuri- ja noorsootöö spetsialisti Vilja Volmeri sõnul asutakse läbirääkimisse Viljandi asutustega, et uurida, kas ja mis tingimustel oleksid nad nõus aastapäeva tähistamist korraldama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles