Jahimehed plaanivad rajada siselasketiiru

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võimalik lasketiir tuleks Raua tänava maja alla kunagisse pommivarjendisse. Seda eraldab ülejäänud hoonest meetripaksune lagi. Seega paugutamine maja ülemises osas paiknevate korterite elanikke segada ei tohiks.
Võimalik lasketiir tuleks Raua tänava maja alla kunagisse pommivarjendisse. Seda eraldab ülejäänud hoonest meetripaksune lagi. Seega paugutamine maja ülemises osas paiknevate korterite elanikke segada ei tohiks. Foto: Marko Saarm / Sakala

Jahimeestel on plaan rajada Viljandisse sise­lasketiir, sest praegu asub lähim avalik sisetiir ligi saja kilomeetri kaugusel ja seal laskmas käia on lihtsalt liiga ajakulukas.

«Üritame teha, aga ei tea, kas hammas peale hakkab,» tähendas üks idee autoreid Vitali Vahtramäe. Ta märkis, et kuigi paberi peal on midagi juba olemas ja midagi kokku ostetud ka, ettevõtmine siiski seisab. «Eks siin rahaga ole küsimus ja muid asju on ka vahele tulnud. Kevade poole saame ehk edasi minna.»

Huvi on olemas

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles