Purki pandud saadused meelitasid Olustverre tuhandeid inimesi

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tori vallas elava perenaise purki pistetud Gripihirm osutus nii populaarseks, et purk oli puhtaks kaabitud. Seetõttu pakkus ta oma hoidist ka tellimiseks. Ka teistel hoidiste valmistajatel oli tooteid, mis kadusid kiiresti letilt.
Tori vallas elava perenaise purki pistetud Gripihirm osutus nii populaarseks, et purk oli puhtaks kaabitud. Seetõttu pakkus ta oma hoidist ka tellimiseks. Ka teistel hoidiste valmistajatel oli tooteid, mis kadusid kiiresti letilt. Foto: Elmo Riig

​Vähem kui poole tuhande elanikuga Olustvere muutus laupäeval tõeliseks tõmbenumbriks tänu seal peetud hoidisemessile ja kohaliku toidu laadale, millel käis rohkem kui 3500 inimest.

Tegevust jagus kõigile: samal ajal kui lapsed õues põhupallide otsas mürasid, kombainidega sõitsid või kopaga kaevasid, mekiti sees hoidiseid, mida oli kohale toodud 230.

Rõngu vallast oma hoidistega messile tulnud Liivi Last nimetas lauale degusteerimiseks sätitud männikäbimoosi eestimaiseks eksootikaks, mis sobib hästi näiteks juustu kõrvale. Lisaks sellele ka kuuske ja kadakat purki pannud Last tunnistas, et tema enda lemmik on kuusevõrsemoos, sest see on kurgule hea.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles