Karksi valla teenetemärgi saab külaliikumise eestvedaja

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karksi valla teenetemärgi saab tänavu külaliikumise eestvedaja Enn Sarv.
Karksi valla teenetemärgi saab tänavu külaliikumise eestvedaja Enn Sarv. Foto: Marko Saarm / Sakala

Karksi vallavolikogu otsustas 21. septembri istungil anda Karksi valla teenetemärgi külaliikumise eestvedajale Enn Sarvele.

2009. aastast on Enn Sarv Kodukant Viljandimaa külaliikumise juht ning koos Helve Joonega on ta aidanud välja anda raamatu «20 aastat Kodukant Viljandimaad». Ta on olnud 2004. aastast Tuhalaane külavanem ning juhatuse esimehena löönud kaasa mittetulundusühingu Tuhalaane tegemistes.

Koos abilistega on Sarv korraldanud Tuhalaane külas pühade ja tähtpäevade tähistamist ning eest vedanud mitmesuguseid spordiüritusi. 2009. aastal sai Tuhalaane Viljandimaa aasta külaks ning 2010. aastal tunnistati Sarv maarahva kongressil Eesti parimaks külavanemaks.

Lisaks Tuhalaane küla elu arendamisele on Enn Sarv leidnud juba viis aastat aega Viljandimaal «Teeme ära!» kampaania koordineerimiseks, kuulunud 1999. aastast Karksi vallavolikokku ning juhtinud vallas nii spordi- kui külaliikumise komisjoni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles