Männimäel pannakse joonele võrrid ja murutraktorid

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel aastal olid Viljandi huvikooli tehnikaringi juhendajad Tarmo ja Toomas Raba ka ise võistlustules, kuid tänavu ei teki neil korraldamise kõrvalt selleks tõenäoliselt suurt võimalust.
Eelmisel aastal olid Viljandi huvikooli tehnikaringi juhendajad Tarmo ja Toomas Raba ka ise võistlustules, kuid tänavu ei teki neil korraldamise kõrvalt selleks tõenäoliselt suurt võimalust. Foto: Marko Saarm

​Homme korraldab Viljandi huvikooli tehnikamaja teist korda võrrivõistluse, kuid erinevalt mullusest on seekord eraldi start ka murutraktoritele. Korraldaja Tarmo Raba ütles, et need võeti juurde atraktiivsuse lisamiseks.

Eilseks oli ligi kahekümne võrrijuhi kõrval ennast kirja pannud viis murutraktoristi. Üks neist on Raba sõnul Viljandi tehnikaringi enda poiss. «Palju on veel teha. Võistlus oleks võinud nädal aega hiljem olla, aga ehk ikka jõuab valmis,» rääkis korraldaja, kes on ühtlasi koos Toomas Rabaga tehnikaringi juhendaja. Ta lootis, et lisaks spetsiaalselt võistluseks ehitatud murutraktorile julgeb mõni kaasa lüüa ka oma kodutraktoriga, mille saab sõidukõlblikuks tuunida, kui võtta alt ära niitmisseade. 

Meelelahutusliku võistlusega tutvustatakse Raba sõnul lähemalt tehnikaringi tegevust ja pakutakse lastele võimalust oma pillid rajale tuua. Rada on seekord Männimäe taga Aaluxi-esisel heinamaal, mis on Tarmo Raba sõnul väga libe ja sõitjatele paras proovikivi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles