Viljandi otsib hansapäevadele fotokunstnikku

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi
Viljandi Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi linn otsib fotokunstnikku, kelle tööd saata 38. rahvusvahelistele hansapäevadele Rostocki tuleval suvel.

38. rahvusvaheliste hansapäevade teema on «Take Action!» ning sellega tähistatakse hansalinn Rostocki 800. aastapäeva. Üheks hansapäevade programmi tipphetkeks on planeeritud linna südamesse paigutatud fotonäitus «Tuleviku linn».

Viljandi linnavalitsus kutsub fotograafe esitama töid teemal «Tuleviku linn», mis kajastab hansalinnade tulevikku. Väljavalitud töödest korraldatakse rahvusvaheliste hansapäevade ajal Rostocki kesklinnas näitus. Fotonäitus koosneb 10–15 fotograafi 20–25 tööst. Fotosid eksponeeritakse kahes merekonteineris ja suurtel tahvlitel linnaruumis. Fotonäituse keskmeks on õpituba, kus iga osaleja saab koostada näitusel eksponeeritavatest fotodest oma kataloogi.

Kandideerima on oodatud Viljandis elavad ja tegutsevad fotograafid, kes valituks osutades on valmis sõitma Rostocki, osalema sealsetes õpitubades ning jäädvustama Viljandi delegatsiooni liikmena hansapäevade melu. Viljandi linn saab hansapäevade ajal tehtud fotode piiramatu kasutusõiguse.

Konkursil osalemise tingimistuste kohta saab täpsemalt lugeda Viljandi kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles