Spordihoone laest sadas vett ja krohvitükke

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esmaspäeval spordihoone vanas saalis põrandakuivatamiseks kasutatud kaltsud kuivasid veel teisipäevalgi varbseinal.
Esmaspäeval spordihoone vanas saalis põrandakuivatamiseks kasutatud kaltsud kuivasid veel teisipäevalgi varbseinal. Foto: Elmo Riig

Möödunud esmaspäevane vihm tegi märjaks ka Viljandi spordikooli ruumid. Kui uues saalis tuli mõni koht lapiga kuivaks pühkida, siis vanas majas vett suisa voolas, nii et üleeile maha laotatud kuivatuskaltsud olid veel eile lõuna ajalgi märjad. 

«Siin ta suisa jooksis alla,» lausus spordihoone administraator Anu Eedmaa, viibates vana saali küljeseina keskosale. «Pane kas või pang alla või mine duši alla – sedasi tuli.» 

Kõige suuremat muret tegi uue ja vana maja ühenduskoht. Kui värskemas saalis tilkus vihmasel päeval vaid ajuti ja eri kohtadest ning need sai lapiga kuivaks tõmmata, siis vanas saalis selline teguviis enam ei aidanud. «Siit pudeneb seetõttu ka krohvitükke alla,» rääkis administraator ja osutas põrandal vedelevatele valgetele kildudele. Ta lisas, et eelmisel õhtul olid nad sodi ära koristanud, kuid öö jooksul oli uus maha tulnud. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles