Koerailm muserdas tänavaturgude päeva

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raekoja naised, teise seas linna avalike suhete ja turismiameti juht Krista Kull, kes oli selga tõmmanud Minni-Hiire kampsuni, olid ülla eesmärgi nimel küpsetanud.
Raekoja naised, teise seas linna avalike suhete ja turismiameti juht Krista Kull, kes oli selga tõmmanud Minni-Hiire kampsuni, olid ülla eesmärgi nimel küpsetanud. Foto: Marko Saarm

​Viljandi 734. sünnipäeva ühe osana sai laupäeval teoks ülelinnaline tänavaturgude päev. Ehkki algatusega oli liitunud hulk inimesi, tuli neil vihma eest varju alla pageda ning ka ostjaid ja muidu huvilisi kippus nappima.  

Viljandi raekoja fuajees olid avatud kohvik ja täika. Nagu ütles linna avalike suhete ja turismiameti juht, Krista Kull, küpsetas kohvikus pakutavaid kooke seitse raekojas töötavat naist. Samuti olid nad kodust kaasa toonud hoidiseid, riideid ja kingi. Kõige selle müümise eesmärk oli üllas: koguda raha kahe perekonna nelja lapse huvitegevuse toetamiseks.

«Kõik pered ei saa paraku oma rahakotist laste huvitegevuse eest tasuda,» sõnas Kull. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles