Jalutuskäik õnnestus vihma kiuste

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lisaks linnapea Ando Kivibergile keerutasid ametite majas plaate ka teised tuntud näod. Näiteks oli puldis poliitik Eiki Nestor koos poeg Madisega.
Lisaks linnapea Ando Kivibergile keerutasid ametite majas plaate ka teised tuntud näod. Näiteks oli puldis poliitik Eiki Nestor koos poeg Madisega. Foto: Marko Saarm

Reedest pühapäevani väldanud festival «Viljandi Music Walk» kostitas mitmekülgse kultuuriprogrammiga ja tegi ühtlasi ninanipsu ilmataadile: suur vihmasadu andis ettevõtmisele hoopis positiivse lükke.

Olgugi et korraldajad olid sunnitud peaaegu kõik õueüritused siseruumidesse kolima, läks «Viljandi Music Walk» ühe korraldaja Annika Vihmanni sõnul üle ootuste hästi. «Kõik õnnestus, hoolimata sellest, et pidime tegema väga palju kiireid otsuseid, mis olid tingitud nii ilmast kui sellest, et välis­esinejat ei tulnud,» lausus ta.

Lõpliku otsuse siseruumidesse kolida tegid korraldajad reede hommikul. «Veebis oli kolm ilmateadet kogu aeg lahti ja nägime, et paremaks ei lähe,» rääkis Vihmann.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles