Orkaani ajaks ookeani äärde korterisse jäänud eestlased tänasid oma õnne

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Niisugune vaatepilt avanes eestlaste asukohast poole tunni autosõidu kaugusel Coconut Grove`il möödunud pühapäeval.
Niisugune vaatepilt avanes eestlaste asukohast poole tunni autosõidu kaugusel Coconut Grove`il möödunud pühapäeval. Foto: Reuters

Internetitelefoni ühendus Miamis viibiva Taavi Sumbergiga oli neljapäeva õhtul korralik, kuigi seda maailma suurlinna oli räsinud troopiline torm, mistõttu tema plaanitud kahest ööst seal oli saanud 11 päeva.

Kui Sumberg, kes suviti Suislepa kandis puhkab ja lapsepõlves Viljandit oma kodulinnaks pidas, maikuus lennupiletid ostis, et juba aastaid Miamis elavatele eestlasest sõpradele külla sõita, polnud orkaanist Irma kippu ega kõppu. Alles läinud nädala algul küsiti temalt New Yorgi lennujaamas, miks ta tahab Miamisse minna – see jääb ju orkaanialasse.

«Eks nad ütelnud ka selle järgi, mida olid uudistest kuulnud, ja me keegi ei teadnud, mis päriselt saama hakkab. Nii et otsustasin ikkagi minna,» rääkis mees.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles