Tulemusi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Aerutamine. Eesti karikasarja avaetapina sõidetud Tartu kevadregatil sai Ronalt Volt noormeeste C-klassis ühekanuul esikoha. Meestest oli Madis Vitsut teine ja Tanel Heli kolmas, naiste ühesüstal tuli Eve Külasalu teiseks.

Sõudmine. Nädalavahetusel Tartus peetud Emajõe karikavõistlustel olid meeste paarisaerulisel võidukad Kaspar Taimsoo ja Allar Raja, naiste ühepaadil oli Natalija Garankina kahe päeva kokkuvõttes teine. Teiseks tulid ka Gitta Kivilaan tütarlaste A-klassi ühesel ning Erli Mat ja Krete Koovit. Meeste ühesel oli Martin Neerot kolmas.

Käsipall. Viljandi HC jäi neljapäeval Eesti meistrivõistluste poolfinaalseerias kolmandat korda alla Põlva Servitile ning jätkab tiitlivõistlusi pronksiseerias Chocolate Boys / Viimsiga.

Maadlus. Sten Orav sai Väike-Maarjas peetud Eesti kadettide Kreeka-Rooma maadluse meistrivõistlustel alla 50-kiloste kehakaalus pronksmedali.

Jalgpall. FC Viljandi alistas laupäeval Eesti meistriliigas 1:0 Paide Linnameeskonna.
Eesti meistrivõistluste teises liigas sai Viljandi Tulevik võõrsil 1:5 kaotuse JK Luunjalt, Viljandi JK Kotkad jäi koduväljakul 0:1 alla Tartu JK Tammeka teisele ning FC Tarvastu pidi Kuressaares vastu võtma 0:2 kaotuse JK Sörvelt.
Meistrivõistluste kolmandas liigas oli Tuleviku teine koosseis koduväljakul 2:0 üle Tartu JK Welco Elektrist.

Autosport. Smiltenes sõidetud autokrossi meistrivõistluste avaetapil tuli Janno Ligur klassis 1600 teiseks, bagikrossis D 3-A oli võidukas Kristjan Rajamäe.

Korvpall. Möödunud nädalal maakonna meistrivõistlustel peetud kohtumised lõppesid järgmiselt: TÜ Viljandi Kultuuriakadeemia ja Abja — 21:86, Viiratsi LT / Karter ja Abja — 68:57, Paistu/Kõpu ja J. J. Rattapood — 69:67, Spordikool ja Mõisaküla — 94:81, Aken ja Uks ning Kolga-Jaani — 86:66.

Võrkpall. Võrkpalliturniiri «Mulgi karikas» finaalis alistas naiskondadest Saarepeedi 3:1 Abja/Halliste ning meeskondadest Suur Vend 3:0 Veteranid.
Neli võistkonda selgitasid pühapäeval Kärstna spordihallis Viljandimaa meistrivõistluste finalistid. 15. mail peetaval esikohamängul lähevad vastamisi Tarvastu ja Pärsti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles