Tuleval nädalal alustab hooaega «Ettevõtluse akadeemia»

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Ettevõtluse akadeemia» alustab hooaega kolmapäeval kohvikus Fellin.
«Ettevõtluse akadeemia» alustab hooaega kolmapäeval kohvikus Fellin. Foto: Kris Süld / Sakala

Viljandimaa arenduskesus annab teada, et uue hooaja esimene kohtumine «Ettevõtluse akadeemia» sarjas saab on kolmapäeval, 20. septembril kell 17 kohvikus Fellin.

Seekord pööratakse pilgud noortele ning tehakse algust noorteklubiga. Ettevõtja ja ettevõtlikkushariduse eestvedaja Martin Bristol jagab kolmapäeval oma  kogemusi ettevõtlikuks inimeseks olemisest, oma esimese ettevõtte käivitamisest ja käigushoidmisest ning räägib ka StartUp Viljandi võimalustest noortele.

Oktoober ja november kuuluvad akadeemias Viljandimaa tööstusettevõtetele. 18. oktoobril jätkatakse tööstuse digitaliseerimisega teemaga. Innovaatiliste masinaehituslike tootmissüsteemide tehnoloogiate arenduskeskuse (IMECC) juht, tehnikaülikooli professor Jüri Riives tutvustab ainulaadset Viljandimaa tööstusettevõtetele mõeldud tööstuse digitaliseerimise arenguprogrammi.

Tööjõuga seotud probleemid on aktuaalsed paljudes Viljandimaa ettevõtetes. Seetõttu on 15. novembril kavas personaliga seotud teemad eraldi tähelepanu alla võtta. Osaühingu PersonaliDisain juht Hanna Jõgi tutvustab koos arenduskeskusega ette võetavat koostööprojekti, mis pakub ettevõtetele tuge inimeste juhtimisega seotud väljakutsete ületamiseks ja soovitud eesmärkide saavutamiseks.

Viljandimaa arenduskeskus ja kohvik Fellin alustasid märtsis ettevõtlikele inimestele mõeldud klubilist sarja «Ettevõtluse akadeemia». Kord kuus toimuval kohtumisel tuuakse kohalikele ettevõtjatele koju kätte oma ala parimad praktikud ja tipud nii Eestist kui lähiriikidest. Omavahel vahetatakse praktilisi kogemusi, luuakse kontakte ning õpitakse üksteiselt mõnusas õhkkonnas.

Kohtumised on tasuta, kuid eelregistreerimisega.

«Ettevõtluse akadeemia» ürituste kohta saab infot Viljandimaa arenduskeskuse kodulehelt ja Facebooki lehelt.   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles