Mulkidel üks mure vähem

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võidutöö autorid (paremalt) Elo Liina Kaivo, Helen Rebane ja Kaie Kuldkepp arhitektuuribüroost Nüüd Arhitektid koos Mulgi kultuuri instituudi vanema Maido Ruusmanni ja Eesti arhitektide liidu esindaja Karin Bachmanniga. Võidutöö neljas autor Tanel Teder autasustamisele paraku ei jõudnud.
Võidutöö autorid (paremalt) Elo Liina Kaivo, Helen Rebane ja Kaie Kuldkepp arhitektuuribüroost Nüüd Arhitektid koos Mulgi kultuuri instituudi vanema Maido Ruusmanni ja Eesti arhitektide liidu esindaja Karin Bachmanniga. Võidutöö neljas autor Tanel Teder autasustamisele paraku ei jõudnud. Foto: Taavi Niittee

Kesknädalal kuulutati Kivimäe turismitalus pidulikult välja Mulgimaa elamuskeskuse arhitektuurivõistluse tulemused. Konkursi võitis ideekavand pealkirjaga «Mulgifunktsionaalne».

Selle autorid on Helen Rebane, Kaie Kuldkepp, Elo Liina Kaivo ja Tanel Teder arhitektuuribüroost Nüüd Arhitektid. Mulgi kultuuri instituut soovib elamuskeskuse rajada Sooglemäe maaüksusele, mis asub Valgamaal Helme vallas Ala külas.

Terviklik ansambel

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles