Viljandi kino kogus kuue kuuga 66 000 vaatajat

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandis on poole aastaga kõige rohkem publikut kogunud multifilmid.
Viljandis on poole aastaga kõige rohkem publikut kogunud multifilmid. Foto: Kamilla Selina Lepik

Eelmise nädala lõpus täitus Viljandis Centrumi keskuses uksed avanud Forum Cinemase kinol pool aastat tegutsemisest ja selle aja jooksul on kinos käinud üle 66 000 filmisõbra, ära on söödud ligi 20 000 karpi popkorni ning vaadatud teiste kinodega võrreldes märksa rohkem just 3D-filme.

Centrumi kino populaarseimaks filmiks terve poolaasta peale osutus lõbus animatsioon «Mina, supervaras 3» ning järgmisena läbis kinosaalide uksi enim rahvast animatsiooni «Boss beebi» puhul. Mängufilmidest tulid tabeli etteotsa ka igal pool mujal ülimalt populaarsed «Kiired ja vihased 8» ja «Kariibi mere piraadid. Salazari kättemaks».

Viljandi Centrumi kino juhi Kunnar Viira sõnul troonivadki populaarseimate filmide edetabeli eesotsas just kogupere- ja animafilmid, mis näitab, et piirkonna pered on seni sellisest võimalusest puudust tundnud. «Kuue kuu tulemustest on tähelepanuväärne aga ka see, et Viljandi rahvas vaatab märksa rohkem 3D-filme kui kinopublik mujal. Viljandis on 3D-filmide vaatamise osa lausa 40 protsenti, kui muudes kinodes on see pigem 30 protsendi lähedal,» selgitas Viira.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles