Eksamiauto vähem kui viie tahtja pärast Viljandisse ei sõida (1)

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LRK Autokooli juhataja Jaan Kleemann näitas automaatkäigukastiga õppesõidukit, millega on tema õpilased tohtinud seni vurada ka eksamipäeval. Nüüd tuleb eksamiga oodata nii kaua, kuni on leitud vähemalt viis inimest, kes on valmis seda samal päeval Viljandis tegema.
LRK Autokooli juhataja Jaan Kleemann näitas automaatkäigukastiga õppesõidukit, millega on tema õpilased tohtinud seni vurada ka eksamipäeval. Nüüd tuleb eksamiga oodata nii kaua, kuni on leitud vähemalt viis inimest, kes on valmis seda samal päeval Viljandis tegema. Foto: Elmo Riig

​Viljandi vallavanem Ene Saar läkitas ühe muret kurtnud kodaniku kõne peale ministeeriumile ja maanteeametile kirja, mis kutsub üles kohtlema väikestes linnades automaatkäigukastiga sõidueksamit teha soovivaid inimesi teistega võrdselt.

Nimelt tuleks uue korra järgi neil, kes soovivad väljaspool Tallinna, Tartut, Pärnut või Jõhvit automaatkäigukastiga B-kategooria sõiduautoga eksamit teha, oodata seni, kuni autokoolid on kogunud eksamipäevaks vähemalt viis registreerunut. Vastasel juhul jääb eksam ära, sest eksamiauto tuleb siia vaid siis, kui on päeva jagu tööd. 

«Kui selline probleem on olemas, tuleb ikka proovida võidelda, et lollusi edasi ei tehtaks,» lausus Ene Saar. Ta leidis, et eksameid võiks sooritada ka autokooli autodega. «Meie inimeste suhtes pole aus, et nad peavad midagi omavahel kokku leppima,» lisas ta.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles