Rauno Tamm juhendab Lõuna-Eesti gruppi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi spordikooli korvpallitreener Rauno Tamm juhendab Lõuna-Eesti tublimatest mängijatest moodustatud U-12 vanuseklassi koondvõistkonda.
Viljandi spordikooli korvpallitreener Rauno Tamm juhendab Lõuna-Eesti tublimatest mängijatest moodustatud U-12 vanuseklassi koondvõistkonda. Foto: Elmo Riig

Tartu Ülikooli Akadeemiline Spordiklubi / BC Tartu Korvpallikool algatas koostöös Lõuna-Eesti korvpalliklubide ja Eesti korvpalliliiduga projekti, et aidata kaasa Lõuna-Eesti noortekorvpalli tugevdamisele ning parandada Eesti korvpalli taset.

Noortekorvpalli edendavasse ettevõtmisse on kaasatud ka Viljandi spordikooli noormängijad ja nende juhendaja Rauno Tamm.

«Tihtilugu ei saa väikeste korvpalliklubide tublimad poisid piisavalt häid treeninguid ja võistlusmänge, sest omaette võistkonna väljapanekuks ei jagu mängijaid. Ühised treeninglaagrid ning võistlemine maakondade ühisvõistkonnana poiste Balti korvpalliliigas annavad selleks suurepärase võimaluse,» on kirjas ülikooli korvpalliklubi teates.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles