Endisest Puiatu koolimajast on saanud õdus vibukeskus

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaks aastat tagasi Puiatu koolimaja kinnistu oma valdusesse saanud Vana-Võidu vibuklubi kujundab sellest vibukeskust. Praegu on käsil endise koolimajahoone soojustamine ja fassaadi korrastamine.
Kaks aastat tagasi Puiatu koolimaja kinnistu oma valdusesse saanud Vana-Võidu vibuklubi kujundab sellest vibukeskust. Praegu on käsil endise koolimajahoone soojustamine ja fassaadi korrastamine. Foto: Madis Luik

​Vana-Võidu vibuklubi on endise Puiatu kooli juures paari aastaga ära teinud suure töö ning loonud sinna õdusa ja häid sportimisvõimalusi pakkuva vibukeskuse. Palju tööd seisab aga veel ees. Praegu on käsil endise koolimajahoone soojustamine ja fassaadi korrastamine.

Täiesti uue ilme on saanud staadionimaja. Vibulaskjate treeneri Aune Variku abikaasa Tõnu Varik, kes on ametilt ehitaja ja töötab osaajaga samuti spordikooli treenerina, rääkis, et staadionimaja korrastamisega oli kiire, sest seal hoitakse spordiinventari ja võistluste ajal saab seda kasutada kohtunike tööruumidena.

«See maja oli väga räämas ja kehvas seisus, samas hakkab see esimesena meie külalistele silma,» kõneles Varik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles