Juhtkiri. Vahest jätaks järgmisele

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sakala logo
Sakala logo Foto: «Sakala»

Viljandi linnajuhid on nõus jäähalli ära ostma juhul, kui Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS) näeb Viljandi jääspordikeskuse projektil jumet ja annab sellele poolteist miljonit eurotoetust. EAS-i vaatenurgast muudab linna säärane valmisolek aga väga palju. Tema silmis ei ole linnavõimu tingimusel tähtsust, talle loeb see, et linnajuhid annavad märku: meil siin on ettevõtmisesse usku.

Ent asjal on konks. Viljandi linn nimelt ei ole kujundlikult väljendudes toda signaalraketti veel õhku lasknud. Linnavolikogu ei ole toda tingimuslikku eelnõu veel vastu võtnud. Enamgi: asja arutanud majanduskomisjon kaalus kõiki aspekte, sealhulgas jäähalli 174 000 euro suurust soetusmaksumust, ega toetanud ettepanekut. Täna on eelnõu juhtkomisjoni ehk eelarve- ja arengukomisjoni istung.

Praegu ei paista niisiis üldse kindel olevat, et eelnõu pälvib linnavolikogu poolehoiu. Kavandatava jääspordikeskuse väljavaadetes mängib volikogu otsus aga väga suurt rolli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles