Tuleviku esinduskoosseis ujub hambad ristis päästerõnga poole

Marek Tiits
, jalgpallivaatleja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Tulevik on Eesti meistrivõistluste kahes viimatises voorus teeninud turniiritabelisse vajalikku lisa. Läinud reedel alistas ta võõral väljakul Pärnu Vapruse ning esmaspäeval viigistas ülikoolilinnas Tartu Tammekaga.
Viljandi Tulevik on Eesti meistrivõistluste kahes viimatises voorus teeninud turniiritabelisse vajalikku lisa. Läinud reedel alistas ta võõral väljakul Pärnu Vapruse ning esmaspäeval viigistas ülikoolilinnas Tartu Tammekaga. Foto: Marek Tiits

Kodumaise vutihooaja viimane mänguring on alanud. Esmaspäevane, Lõuna-Eesti derbiks ristitud Premium-liiga kohtumine tartlaste ja viljandlaste vahel kulges nagu naabritele kohane – jõuliselt ja ründavalt. Sadas hoiatuskaarte ja voolas veri. Tulemuseks aus 1:1 viik.

Kolm päeva varem oli Viljandi Tulevik Pärnu rannastaadionil mutta tampinud sealse Vapruse viimasedki lootused kõrgliigast väljalangemist vältida, alistades ta 3:2.

Ehkki tolle mängu esimesed 12 minutit jäävad pärnakaile ilmselt pikaks ajaks meelde Viljandist kohale veerenud teerulli hävitustööna – just selle ajavahemiku jooksul lõid Indrek Ilves, Gerdo Juhkam ja Herol Riiberg Tuleviku väravad –, suutsid nad teisel poolajal viljandlased vankuma lüüa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles