Suusaklubi kutsub imitatsiooniga jooksuvõistlusele

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suusatehnika imitatsiooniga jooksu võistlus ehk IMM saab lossimägedes tänavu teoks neljandat korda.
Suusatehnika imitatsiooniga jooksu võistlus ehk IMM saab lossimägedes tänavu teoks neljandat korda. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandi suusaklubi Sakala ootab laupäeval kõiki huvilisi lossimägedesse end proovile panema suusatehnika imitatsiooniga jooksuvõistlusel.

Suusatamisentusiastide elule turgutatud suusatehnika imitatsiooniga jooksu võistlus ehk IMM saab Viljandi lossimägedes tänavu teoks neljandat korda. Ürituse korraldajate kinnitust mööda oli suusatajate suviste treeningute lahutamatuks osaks kujunenud imitatsioonijooks aastate eest võistluskalendris võrdlemisi tavapärane, ent seejärel vajus unustuse hõlma. Seda tühimikku üritabki Sakala klubi täita.

Neljanda Viljandi IMM-i võistluskeskus on Teisel Kirsimäel ja esimene start antakse laupäeval kell 12. Võistlusklassid on 12-aastastest täiskasvanuteni ning distantsi pikkus on poolteist kuni seitse kilomeetrit.

Eesti suusaliidu kalendrisse kuuluv võistlus pole mõeldud pelgalt suusatajatele, sellel võivad osaleda kõik huvilised. «IMM-i puhul on muidugi reegel, et keppidega joostes imiteeritakse suusasammu,» on varem võistlust tutvustades öeldnud Sakala klubi treener Jaan Kallak, kelle sõnul eeldab selline jooks head koordinatsiooni.

Osalejate eelregistreerimine kestab reede kella 15-ni ning seda saab teha e-aadressil katrin.kivistik@viljandimaa.ee. Samuti on võimalik end kirja panna laupäeval kella 11.30-ni stardipaigas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles