26 aasta tagune töö kõigutab keskerakondlase jalgealust

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karksi vallas aastaid volikogu esimehe ametit pidanud Heino Luik ei võitle seekordsetel valimistel mitte Keskerakonna, vaid Karksi-Nuia eest. Tema hinnangul on uue valla loomise juures kõige tähtsam, kuhu tuleb selle keskus.
Karksi vallas aastaid volikogu esimehe ametit pidanud Heino Luik ei võitle seekordsetel valimistel mitte Keskerakonna, vaid Karksi-Nuia eest. Tema hinnangul on uue valla loomise juures kõige tähtsam, kuhu tuleb selle keskus. Foto: Kamilla Selina Lepik

1991. aasta 12. oktoobril pidi Karksi valla mees Heino Luik minema üht maaparandustööd üle andma ega saanud sõita Tallinna, kus asutati Keskerakonda. Seetõttu pole Luik erakonna asutajaliige ning partei volikogu soovituse kohaselt tuleks ta nüüd sealt välja heita.

Heino Luik on nimelt üks neist, kes kandideerib lähenevatel valimistel oma erakonna vastu valimisliidus. Seejuures pole Luik lihtsalt kandidaat, vaid valimisliidu Karksi Mulgid looja. Temaga koos kandideerib veel viis Karksi valla keskerakondlast.

Lähtudes Tallinna eeskujust, tuleks nad kõik Keskerakonnast välja heita, sest oma partei vastu kandideerijatest tohiksid alles jääda vaid asutajaliikmed.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles