Visad lapsed lippasid vihmast hoolimata

, Joosu klubi liige
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

​Laupäeval Viljandis Paala järve ääres asetleidnud lastejooksule vajutas tugeva pitseri vihmane ilm. Et viimastel aastatel oli ilmataat jooksjaid hellitanud, tundus sadu harjumatu.

Kindlasti mõjutas ilm ka osavõtjate arvu. Nii vähe tillujooksul osalejaid – alla 100 – oli kogu ürituse pika ajaloo jooksul varem olnud vaid ühel korral. Ka suuremaid lapsi oli vähem kui tavaliselt.

Vihm leotas läbi laste rinnanumbritele kinnitatud nimesildid, need kippusid kaduma või loetamatuks muutuma. See tekitas probleeme kohtunikele, eriti nooremate laste jooksudel. Lisaks tekkis ajamõõtjatel tõrge kaheksa-aastaste jooksul ning protokollis nüüd osal neist lastest aega kirjas pole. Kõik see valmistas osalejatele ja kaasaelajatele ebameeldivusi ning üritust korraldav tervisespordiklubi Joosu palub selle pärast vabandust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles