Kristo Voika alustas Türgis kahe võiduga

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandlane Kristo Voika mängib sellel hooajal Türgi kõrgliiga meeskonnas Serik Belediyespo.

ELMO RIIG/SAKALA
Viljandlane Kristo Voika mängib sellel hooajal Türgi kõrgliiga meeskonnas Serik Belediyespo. ELMO RIIG/SAKALA Foto: Elmo Riig / Sakala

Suvel Türgi kõrgliigasse siirdunud Kristo Voika debüteeris eelmisel nädalal uues koduklubis Serik Belediyespor, kes sai kohalikel karikavõistlustel kaks võitu. Türgi karikas algas alagrupiturniiridega, kus Voika tööandja alistas esmalt esiliiga tiimi Ankara Hentbol Ihtisasi 39:14 ja siis veidi üllatuslikult ka mulluse kõrgliiga viienda meeskonna Aziziye Belediyesi Termalspori 32:26.

Voika viskas neis mängudes vastavalt kaks ja kuus väravat ning oli debüüdiga arusaadavalt rahul. «Hooaeg algas väga positiivselt, eriti just selle viimase võiduga. Vastane olla ka palju uuenenud, aga suurepärane tulemus ikkagi. Usun, et see tõestab, et meie klubil on potentsiaali, ja survestab teisigi vastaseid,» vahendas Türgi kõrgliiga uustulnuka Seriki mängujuhina tegutseva Kristo Voika sõnu Eesti käsipalliliidu pressiteenistus.

«Olen meeskonnaga väga hästi kohanenud. Et tagaliin on kõik uued mehed, saime kokkumängu alustada nullist. Tööd on muidugi veel palju, aga asi liigub paremuse poole,» lausus viljandlane.

Alles veidi vähem kui kaks kuud Antalyas viibiv Kristo Voika tõdeb, et kohaliku kõrgliiga taset on tal veel raske hinnata. «Eks Besiktas ole teistest üle, aga ülejäänud tiimid on kõik mängitavad. Türgi liigas on igal hetkel palju muudatusi. Võistkonnad võtavad mängijaid juurde ja saadavad neid koju väga lihtsalt,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles