Tulevik tegi Vaprusega asjad kiirelt klaariks

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulevik alistas meistrivõistlustel teist korda järjest Pärnu JK Vapruse.
Tulevik alistas meistrivõistlustel teist korda järjest Pärnu JK Vapruse. Foto: Elmo Riig

Reedel jalgpalli Eesti meistrivõistlustel peetud neljanda ringi avavoorus alistas Tulevik suvepealinnas 3:2 Pärnu Vapruse. Pärast 12. mänguminutit olid viljandlased 3:0 eduseisu.

Nagu sellistes puhkudel varemgi ette on tulnud, jäi Tulevik väljakul kolme väga kiire värava järel oma eduseisu nautima ning viis minutit hiljem vähendas Vaprus oma kaotusseisu kahele väravale. Rohkem avapoolajal skoori ei tehtud, samas aga ei suutnud mõlemad võistkonnad väga häid võimalusi numbritesse realiseerida.

Ehkki võõrustajad jäid esimese poolaja lõpuminutitel väljakul vähemusse oli teisel poolajal nende mäng agressiivsem. See andis 81. mänguminutil tulemust ning Tuleviku eduseis kuivas 3:2-ni. Selle tulemusega võitluslik jalgpalliõhtu Pärnus ka lõppes.

Viljandi Tulevik jätkab Premium-liigat juba esmaspäeval, kui meeskond sõidab mängule Tartusse Tammekaga. Koduväljakul saab meeskonnale kaasa elada 16. septembril, kui Viljandisse sõidab mängima Tallinna FCI.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles