Väikelinna kohviku menüüst ei tohi puududa šnitsel ega kotlet

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marnek Tugevus on kohvikupidajana tegutsenud tänaseks päevaks viis aastat.
Marnek Tugevus on kohvikupidajana tegutsenud tänaseks päevaks viis aastat. Foto: Marko Saarm / Sakala

Kui Marnek Tugevus viis aastat tagasi Karksi-Nuia keskväljaku äärde kohviku Pop Café rajas, ei olnud tal söögikoha pidamise kogemusi. Nüüd võib ta öelda, et on klientide ootusi tundma õppinud, ja möödunud aasta oli ettevõttele rekordaasta nii külastajate arvu kui käibe poolest.

2012. aasta suvel enne avamist korraldas Tugevus sõpradele proovipäevi, et saada teada, mida kohvikus või selle toiduvalikus veel muuta. Praegu teab ta, et lisaks muule peavad menüüs kindlasti olema šnitsel ja kotlet, samuti hamburger ja friikartulid, mis on kujunenud laste lemmikuks.

Palju läbisõitjaid

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles