Ugalast saab paariks tunniks taaskasutuskeskus

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui tavapäraselt võib Ugala fuajees kohtuda teatrisõpradega, kes vaheajal seintel näitust vaatavad, siis pühapäeval täitub fuajee paariks tunniks taaskasutushuvilistega. Kes ise müüa ei jaksa, saab oma asjad viia heategevuslikku müügiletti.
Kui tavapäraselt võib Ugala fuajees kohtuda teatrisõpradega, kes vaheajal seintel näitust vaatavad, siis pühapäeval täitub fuajee paariks tunniks taaskasutushuvilistega. Kes ise müüa ei jaksa, saab oma asjad viia heategevuslikku müügiletti. Foto: Marko Saarm

Pühapäeval on Ugala teatri fuajees täika, millele pääseb müüma täiesti tasuta. Kui ise müüa ei soovi, saab oma asjad viia heategevuslikku müügiletti.

Kogukondlik liikumine VLND ja Ugala korraldavad üheskoos teatri fuajees kaks tundi kestva täika, millele oodatakse müüma kõiki, kel miskit kappi seisma jäänud. Müügipinna eest raha ei küsita. 

VLND eestvedaja Kris Süld rääkis, et täika korraldamise idee oli tal tekkinud suvisel Berliini reisil. «Külastasime seal pruudiga väga lahedaid kaltsukaid ning jäin mõtlema, et võiks samasugust asja ka Viljandis teha.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles