Martin Rist aitas kahel võistkonnal kulda kätte saada

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sportvibulaskja Martin Rist teenis läinud nädalavahetusel Eesti meistrivõistlustel kolm medalit: kaks kuldset võistkondlikel mõõduvõttudel ja pronksi individuaalses arvestuses.
Sportvibulaskja Martin Rist teenis läinud nädalavahetusel Eesti meistrivõistlustel kolm medalit: kaks kuldset võistkondlikel mõõduvõttudel ja pronksi individuaalses arvestuses. Foto: Elmo Riig

​Viljandimaa sportvibulaskjatel polnud juba aastaid olnud põhjust riigi tugevaima meeskonnana hoobelda. Nüüd on. Oma tegevuse Puiatusse kolinud Vana-Võidu vibuklubi esindus teenis läinud nädalavahetusel Türil Eesti meistrivõistlustel kulla. Meistriks tuli ka klubi segavõistkond.

Eesti olümpiaringi harjutuse meistrivõistlustel oli edukaim Viljandimaa sportlane Martin Rist. Tema kuulus võidukasse meeskonda ja koos Laura Nurmsaluga ka segavõistkonda. Individuaalselt lõpetas ta pronksiga.

«Lõppenud Eesti meistrivõistlustele mõeldes võin öelda, et läks väga hästi,» lausus Rist ning nentis, et Viljandimaa klubi polnud meeskondlikus sportvibulaskmises võidujuubeldusest osa saanud väga pikka aega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles