Linnajuhid otsustasid soojustamise asemel Männimäe lasteaiad täielikult remontida

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mängupesa lasteaias remonditi sel suvel paari rühmaruumi. Võib juhtuda, et järgmisel sügisel hakatakse renoveerima kogu maja.
Mängupesa lasteaias remonditi sel suvel paari rühmaruumi. Võib juhtuda, et järgmisel sügisel hakatakse renoveerima kogu maja. Foto: Marko Saarm

​Koos mitme teise suurehituse plaaniga kavatsevad praegused Viljandi linnajuhid jätta järeltulijale Männimäe lasteaedade renoveerimise plaani ning Mängupesa hoone ehitusprojekti tellimiseks tahavad nad kuu lõpul volikogult heakskiidu saada.

Linnavalitsus ei taha hakata kaht suurt Männimäe lasteaeda pelgalt soojustama ja nende ventilatsiooni parandama, vaid plaanib ette võtta mõlema hoone põhjaliku remondi.

Keskkonnainvesteeringute keskuselt sai linnavalitsus tänavu suvel ligi miljon eurot, millega riik on valmis toetama enam kui 30 aastat vanade lasteaedade soojustamist. Linnajuhtide arusaama kohaselt pole aga mõistlik poolikut tööd teha ning mõlemad lasteaiad tuleks täielikult renoveerida. See tähendaks lisaks välistöödele ja ventilatsiooni ehitamisele ruumide remonti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles