Algas registreerimine rahvaliiga hooajaks

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaks hooaega tagasi teenis Vijlandi võrkpallinaiskond rahvaliigas teise koha.
Kaks hooaega tagasi teenis Vijlandi võrkpallinaiskond rahvaliigas teise koha. Foto: volley,ee

Tänavu alustab harrastusvõrkpalluritele mõeldud rahvaliiga 16. hooaega, kandes uue peasponsori järgi Coolbet Rahvaliiga nime. Uueks hooajaks saab ennast kirja panna 25. septembrini ja parimad selguvad selgi korral nii meeste, naiste kui ka segavõistkondade arvestuses.

Algava hooaja suurim muudatus ongi uue peasponsori liitumine. Turniiri korralduslikus pooles on väikseid muudatusi, mis teevad sarja jälgimise mugavamaks. Nimelt saavad võistkonnad nüüd ise pärast kohtumiste lõppu tulemuse Coolbet Rahvaliiga koduleheküljel olevasse andmebaasi sisestada. Lisaks saab seal näha ja täita võistluste ajakava.

Jätkub paaril viimasel aastal osalejatele tuttavaks saanud turniirisüsteem, kus parimad selguvad eraldi nii meeste, naiste kui ka segavõistkondade arvestuses. Meestel on kokku kolm tugevusgruppi, naistel ja segavõistkondadel kaks. Segavõistkondadesse kuulumine ei võta võrkpallisõpradelt võimalust mängida lisaks meeste või naiste arvestuses.

Coolbet Rahvaliigas võivad osaleda kõik harrastusvõrkpallurid, kes ei osale hooajal Eesti või mõne muu riigi täiskasvanute meistrivõistlustel. Erandkorras saavad naiste esiliigas registreeritud mängijad osaleda naiste esimese tugevusgrupi turniiridel ja täiskasvanute meistri- või esiliiga võistkonda registreeritud noorteklassi pallurid, kes on sündinud 1999. aastal või hiljem, saavad samuti paralleelselt kuuluda Coolbet Rahvaliiga võistkonda.

Coolbet Rahvaliigasse saab registreeruda aadressil maia.volley.ee ja võistkondi saab kirja panna 25. septembrini. Mängudega plaanivad korraldajad algust teha oktoobri keskpaigas. Alguses on kõigis tugevusgruppides regionaalsed turniirid, mille parimad jõuavad edasi play-off`i, kus omakorda juba finaalturniiridele pääsejad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles