Söök olgu puhas süümepiinadest

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katrin Kanguse kodusel toidulaual lihale kohta ei ole.
Katrin Kanguse kodusel toidulaual lihale kohta ei ole. Foto: Erakogu

​Katrin Kangus on hoidnud silma peal noorte tegemistel ja näinud mitme söögiasutuse köögipoolt. Kõige suuremat kirge tunneb ta toiduvalmistamise vastu. Roogades, mida ta kodus teeb, pole aga tükikestki liha. 

Viljandis sündinud ja kasvanud Katrin Kanguse lapsepõlvesuved möödusid enamasti maakodus Suislepas, pere suvilas Treimanis või Huntaugu ja järveäärsete puude otsas turnides ning padrikutes mängides. «Mul oli väga õnnelik lapsepõlv – selline lõhkiste püksipõlvede ja poriste põskedega,» nendib ta.

Keskkooli kõrvalt hakkas Kangus aega veetma tollases noortekeskuses Koidu seltsimajas ja enesele märkamatult oligi ta andnud sõrme noorsootööle. Hiljem võttis see terve käe ja andis leivagi lauale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles