Veekeskuse asukoht kütab nõukogus endiselt kirgi

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelkokkuleppe järgi saab linn tarbijate ühistult maatüki, mis on fotol märgitud kollasena. Kas sellele krundile tuleb veekeskus või parkla, pole veel selge.
Eelkokkuleppe järgi saab linn tarbijate ühistult maatüki, mis on fotol märgitud kollasena. Kas sellele krundile tuleb veekeskus või parkla, pole veel selge. Foto: Marko Saarm

​Kuu aega tagasi Viljandi veekeskuse nõukogus leitud üksteisemõistmine osutus näilikuks. Pärast esmaspäevast koosolekut, millel Viljandi linna ja valla esindajad keskuse asukoha üle aru pidasid, on jällegi kuulda protestinoote.

Nõukogu liige, Viljandi vallavolikogu esimees Hellar Mutle kirjeldab tänase Sakala arvamusküljel ilmunud artiklis, kuidas ta arvas enne koosolekut, et linnaga kahasse loodava veekeskuse asukoha otsustamine on vaid vormistamise küsimus. Seda seepärast, et Kaalu tänava krundiga seotud plaani tabanud tagasilöögid on eelduste kohaselt ületatud ning nüüd on linnal vaja veel vaid Viljandi Tarbijate Ühistuga (VTÜ) maade vahetamise dokumentidele allkirjad panna.

Mutle nörrituseks ei välista linn aga endiselt ka teist lahendust, mille järgi ehitataks veekeskus piirkonna teise nurka Vaksali tänava äärde, lammutades selleks maha vahepealsete vangerduste käigus ostetud hoone, kus tegutseb SEB kontor.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles