Mursi talu maale püstitati Jaan Tõnissoni mälestusmärk

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaan Tõnissoni mälestusmärk jäädvustati tema 150. ja Eesti Vabariigi 100. sünnipäevaks. Mälestuskivi avamine sai teoks tänu Viljandi vallavanemale Ene Saarele (keskel).
Jaan Tõnissoni mälestusmärk jäädvustati tema 150. ja Eesti Vabariigi 100. sünnipäevaks. Mälestuskivi avamine sai teoks tänu Viljandi vallavanemale Ene Saarele (keskel). Foto: Marko Saarm

​Pühapäeval avati Mursi talus Jaan Tõnissoni sünnikohas talle pühendatud mälestusmärk, mille tegemist on plaanitud juba aastaid. Riigimehe mälestus jäädvustati Eesti Vabariigi 100. sünnipäevaks ja Jaan Tõnissoni 150. sünniaastapäevaks.

Viljandi vallavanem Ene Saar märkis, et mälestusmärgi avamisest on räägitud aastaid, kuid teoks sai see alles tänavu. «Tuleb ära teha, mis tegemata on ning see saigi niimoodi tehtud. Minu eesmärk oli enne töösuhte lõpetamist mälestusmärk avada,» rääkis Saar.

Kivi maksis ligi 4000 eurot

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles