Linnajuhid alustavad Uueveski jalgteega nullist

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uueveski jalgtee olukorra parandamisega hakatakse nüüd linnavalitsuses otsast peale. Nii linnapea kui remontimise idee autor on veendunud, et 30 000 euro eest saab töö tehtud.
Uueveski jalgtee olukorra parandamisega hakatakse nüüd linnavalitsuses otsast peale. Nii linnapea kui remontimise idee autor on veendunud, et 30 000 euro eest saab töö tehtud. Foto: Kamilla Selina Lepik

​Viljandi linnajuhid lükkasid esmaspäeval kõrvale 9900 eurot maksnud Uueveski jalgtee projekti ning alustavad mullu kaasava eelarve hääletuse võitnud tööga uuesti nullist.

Tee ehituseks on seega eelarves taas 30 000 eurot ja nüüd koostavad linnaametnikud ning ehitusvaldkonda tundvad linnavalitsuse liikmed nädala jooksul töökirjelduse, mida saaks 30 000 euro eest jalgrajal ette võtta.

«Kindlasti on võimalik selle rahaga muuta tee praegusest paremaks,» kinnitas linnapea Ando Kiviberg. Tema sõnul on esimene ülesanne puhastada truubid, need vajadusel välja vahetada ning panna teele uus kattekillustik. Tee valgustusega sel aastal ei tegelda. «See töö jääb järgmise aasta eelarvesse,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles