Kermo Randmäe tuleb Euroopa meistrivõistlustelt hõbemedaliga

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kermo Randmäe kuulus Euroopa U-23 meistrivõistlustel hõbeda teeninud Eesti kergkaalu neljapaadi koosseisu. Pilt on tehtud tänavustel Eesti meistrivõistlustel.
Kermo Randmäe kuulus Euroopa U-23 meistrivõistlustel hõbeda teeninud Eesti kergkaalu neljapaadi koosseisu. Pilt on tehtud tänavustel Eesti meistrivõistlustel. Foto: Erakou

Nädalavahtusel toimusid Poolas Kruszwicas esimest korda U-23 vanuseklassi Euroopa meistrivõistlused, kus ainsa Viljandi sõudeklubi esindajana riigi kergkaalu neljapaadi koosseisus startinud Kermo Randmäe võitis  hõbemedali.

Teisele kohale tulnud meeste kergkaalu paarisaerulisse neljapaati kuulusid Ander Koppel, Karl August Ruusalepp, Joonatan Kama ja Kermo Randmäe. Eestlased lõpetasid finaali ajaga 6.37,09. Kuldmedali võitis tulemusega 6.30,52 Austria nelik ning pronksi pälvis ajaga 6.37,78 Saksamaa.

Tiitlivõistlustel startis kergkaalu ühepaadis eestlane Andres Nöps, kes lõpetas 13. kohaga. A-finaali jõudis ka Eesti paarisaerunelik, kes lõpetas kuuendana.

Ühepaadil käis võistlemas veel narvalanna Uljana Borodatšova, kes pürgis B-finaali ning lõpetas seal kolmandana ehk lõpetas tiitlivõistlused üheksanda kohaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles