Uus hotell loodab uksed avada kevadel

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

​Viljandi raekoja vastas asuvat vana ja uhket maja hotelliks taastavad arendajad loodavad, et kõik hoone juures olevad halvad üllatused on nüüd välja tulnud ning järgmisel kevadel saab selle külalistele avada.

Eesti üks suuremaid ehitusfirmasid Astlanda Ehitus on endist kultuuriakadeemia hoonet hotelliks taastanud nüüdseks ligi aasta, sest ehitust piiravad aiad paigalati sinna juba eelmise aasta septembri lõpus.

«Tööde käigus on ilmnenud palju üllatusi ja kahjuks on need olnud ainult negatiivsed,» nentis Kaupo Kolsar, kes on ühtaegu nii Astlanda Ehituse tegevjuht kui üks tulevase hotellihoone omanikest. Juba maja ostmise järel nentis Kolsar, et tühjana seistud aastate jooksul on hoone väga kõvasti kannatada saanud, ning oma osa on selles ka endisel omanikul, kes lasi teha äärmiselt ebakvaliteetseid lammutustöid. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles