Maadleja murdis tuttav vastane

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poolraskekaalu vabamaadleja Ragnar Kaasik on oma sõnul füüsiliste näitajate ja vastupidavuse poolest võimeline rahvusvahelisel areenil konkureerima, ent vajaka jääb tehnilistest oskustest.
Poolraskekaalu vabamaadleja Ragnar Kaasik on oma sõnul füüsiliste näitajate ja vastupidavuse poolest võimeline rahvusvahelisel areenil konkureerima, ent vajaka jääb tehnilistest oskustest. Foto: Elmo Riig

Ragnar Kaasik lõpetas nädala eest Prantsusmaal Pariisis peetud vabamaadluse maailmameistrivõistlused ühe matšiga, tulemuseks pettumust valmistav 26. koht.

Kehakaalu 97 kg kvalifikatsiooniringis pidi Viljandi Tuleviku klubi maadleja tunnistama Makedoonia esindaja, tänavustel Euroopa meistrivõistlustel viienda koha teeninud Magomedgadzhi Nurovi paremust. Sama mehega oli ta tänavu kevadel vastamisi olnud Serbias Novi Sadis asetleidnud Euroopa meistrivõistlustel, kus tema tulemuseks jäi kümnes koht.

Kaasiku sõnul oli tema kaotus lõpuprotokolli kirjapanduna mõlemal korral küll veenev, 0:10, ent vastase reaalne ülekaal polnud sugugi nii suur, kui sellest võiks järeldada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles