Vahetusid staadioni pikima distantsi valitsejad

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülari Kais võitis Staieri seeriavõistluse viimasel etapil kavas olnud 10 000 meetri jooksu ning teenis sellega ka maakonna meistri medali.
Ülari Kais võitis Staieri seeriavõistluse viimasel etapil kavas olnud 10 000 meetri jooksu ning teenis sellega ka maakonna meistri medali. Foto: Elmo Riig

Vastupidavusalade klubi Staier seeriajooksu viimasel etapil kolmapäeval Viljandi staadionil kavas olnud 10 000 meetri distantsil läksid kohalike jooksjate vahel jagamisele maakonna meistri medalid. Meestest naasis aastase vahe järel troonile Ülari Kais. Naistest võidutses Kaire Roosalk.

Läinud aastal sama võistluse võitnud Raivo Nõmm ja Sille Puhu tiitlit kaitsmas polnud.

Põhidistantsile startis 11 meest ja kuus naist. Lisaks oli noortel ja neil, kes pidasid 25-ringist võistlusmaad ülemäära suureks katsumuseks, võimalus kaasa teha 3000 meetri jooksus. Seal oli rajal kuus noormeest ning 12 tütarlast ja naist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles