Eve Noormets: tants aitab areneda

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eve Stuudio tantsijad on käinud paljudes välisriikides ja esinenud kõikmõeldavates paikades: festivalidel, linnaväljakutel, rahvapidudel, koolides, lasetaedades ja vanadekodudes.
Eve Stuudio tantsijad on käinud paljudes välisriikides ja esinenud kõikmõeldavates paikades: festivalidel, linnaväljakutel, rahvapidudel, koolides, lasetaedades ja vanadekodudes. Foto: Maarja Viiding

Täna saavad kokku Eve Stuudio õpilased, lapsevanemad, sõbrad ja toetajad, et alustada stuudio 30. hooaega. Kogunetakse praeguses kohvikus Amalia, kus asus kunagi stuudio esimene tantsusaal. Stuudiol on plaan juubelit tähistada kogu aasta jooksul. Plaanis on 30 ettevõtmist, igaüks tähistab üht stuudio tegutsetud aastatest. 

Eve Stuudio algusest rääkides tuleb minna tagasi aastasse 1988, mil Viljandisse kolis Tallinna pedagoogilise instituudi lõpetanud ja pärast seda aastapäevad Kohtla-Nõmmel klubijuhatajana töötanud Eve Noormets.

Stuudio juht ja asutaja Eve Noormets, mis tantse Viljandis aastal 1988 tantsiti?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles