Paalalinna kool alustab õppeaastat pehmetest põrandatest hoolimata (1)

Greete Palgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paalalinna kooli direktor Aavo Palo leidis, et remondi edasilükkamine on hea, sest sedasi saab ka võimla korda ning on rohkem aega kolimist planeerida.
Paalalinna kooli direktor Aavo Palo leidis, et remondi edasilükkamine on hea, sest sedasi saab ka võimla korda ning on rohkem aega kolimist planeerida. Foto: Marko Saarm

Kevadel, kui Paalalinna koolist läks teele järjekordne lend lõpetajaid, teadis koolipere, et enne remondi lõppu nad oma majja ei naase. Nüüd tuleb aga veel vähemalt aasta veeta hoones, mille põrandad on kohati pehmed ning lambid ja torud vastu pidanud 52 aastat. Kõigest sellest hoolimata on direktor Aavo Palo optimistlik.

Pisut üle nädala tagasi võeti vastu otsus lükata Paalalinna kooli remont edasi, mis oleks esialgsete plaanide põhjal pidanud tänavu algama. «Välja olime kolinud kahe klassi mööbli, mõne kapi, osa raamatukogust, muuseumi ja karikad. Aga muuseumit me üheks aastaks tagasi ei too, saame selleta ka hakkama,» rääkis Palo. Äraviidud mööbel oli eilseks koolimajja tagasi toodud ning Paalalinna kool valmis esimest septembrit tervitama. Vahepealsest kolimisest ei anna aimu midagi peale tühja muuseumitoa ning suures klaaskapis haigutava tühjuse. See on nimelt Paalalinna kooli karikavitriin, mis oli varem kõrgeid poodiumikohti näitavaid trofeesid äärest ääreni täis. «Pärast kolimist oleme veel mõne karika juurde saanud,» mainis Palo. 

Viis konteineritäit vanapaberit

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles