Kaotaja võitis võitjat

Greete Palgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kesklinna kooli staadion sai eile valmis ning seal võib juba palli taguda. Millal aga Uueveski oru jalgteel pimedas ohutult liigelda saab, ei ole seniajani teada.
Kesklinna kooli staadion sai eile valmis ning seal võib juba palli taguda. Millal aga Uueveski oru jalgteel pimedas ohutult liigelda saab, ei ole seniajani teada. Foto: Marko Saarm

Ehitaja lõpetas sel nädalal kaasava eelarve hääletusel mullu napilt kaotajaks jäänud Kesklinna kooli kunstmurustaadioni ehituse, samal ajal pole võitjaks osutunud Uueveski oru jalgteel tööd alanudki. Võimalik, et tänavu teed ei ehitatagi.

Viljandi linnapea Ando Kiviberg selgitas, et linn lükkas Uueveski jalgtee renoveerimistöö riigihanke tulemused tagasi, sest pakkumine oli kallis. Sakala kirjutas juuli lõpus, et hankele reageeris vaid üks ettevõte, kes küsis töö eest 186 521 eurot, pärast projekti tegemist oli ehitamiseks aga alles jäänud 20 100 eurot.

«Tänase seisuga lõplikku otsust pole ja plaan on selline, et eeloleval neljapäeval enne volikogu istungit arutatakse koalitsiooni koosolekul muu hulgas ka seda, mida teha,» lausus Kiviberg ja lisas, et järgmisel esmaspäeval langetab linnavalitsus otsuse, missugune on lõpplahendus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles