Viljandlased naudivad Gdańskis Eesti pidu

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poolas peetaval Euroopa võrkpallimeistrivõistluste finaalturniirile on kogunenud üle poolteise tuhande Eesti võrkpallifänni, kes Eesti koondisele häälekalt ja tormiliselt kaasa elavad.
Poolas peetaval Euroopa võrkpallimeistrivõistluste finaalturniirile on kogunenud üle poolteise tuhande Eesti võrkpallifänni, kes Eesti koondisele häälekalt ja tormiliselt kaasa elavad. Foto: CEV/LU

Eesti meeste võrkpallikoondis alustas neljapäeval Euroopa meistrivõistluste finaalturniiri ülimalt võitlusliku mänguga Soome vastu. Ta suutis välja tulla kahegeimilisest kaotusseisust ja neutraliseerida kolmandas vastaste matšpalli, ent lõpuks säras tablool siiski soomlaste 3:2 edu.

Poolas Gdańskis peetavatele tiitlivõistlustele on Eesti koondisele kaasa elama sõitnud hulgaliselt kaasmaalasi. Paari tuhande meie trikoloori värve kandva fänni seas on tublisti ka Viljandimaa endisi ja praegusi võrkpallureid ning neidki, kel võrkpalliga isiklikku suhet pole.

Sakala toimetusel õnnestus mõnega neist ühendust saada ja nood olid nõus oma võimsaid muljeid lehelugejatega jagama. Mõistagi jätkub eestlastel Poolas jõudu ja indu olla spordisaalis omadele sama tormakalt toeks ka tänasel kohtumisel Serbiaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles