Viljandimaa korravalvurite ridu ootab tõhus täiendus

Marek Tiits
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi linna ja Tarvastu valla piirkonnapolitseinik Meelis Lill teeb seda tööd juba 11 aastat. Paljuski sotsiaaltöötaja rolliga sarnanev, sisaldab piirkonnapolitseiniku amet ka omajagu ohtusid. Meelis Lill rõõmustab uute ametivendade lisandumise üle ning usub, et Viljandimaal muutub elu seeläbi turvalisemaks.
Viljandi linna ja Tarvastu valla piirkonnapolitseinik Meelis Lill teeb seda tööd juba 11 aastat. Paljuski sotsiaaltöötaja rolliga sarnanev, sisaldab piirkonnapolitseiniku amet ka omajagu ohtusid. Meelis Lill rõõmustab uute ametivendade lisandumise üle ning usub, et Viljandimaal muutub elu seeläbi turvalisemaks. Foto: Marek Tiits / Sakala

Kolm Viljandi politseijaoskonna kogenud ametnikku asuvad uuel aastal tööle piirkonnapolitseinikena. Neist tühjaks jäänud ametikohad täidetakse uute korravalvuritega ning seeläbi saavad siinsete mundrimeeste read tõhusat täiendust. 

Piirkonnapolitseiniku roll korrakaitsesüsteemis omandab kogukonnapõhise elukorralduse arenguga üha suuremat tähtsust ning on muutunud oluliseks rollikandjaks kogukondade ja politsei vaheliste heade suhete ehitamisel. Sellest, kes on piirkonnapolitseinik, milliseid ülesandeid ta täidab ja milliseid juhtumeid lahendab, räägib Viljandi linna ja Tarvastu valla piirkonnapolitseinik Meelis Lill.

Mida piirkonnapolitseinik tegelikult teeb?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles