Tulevik igatsetud punktilisa ei teeninud

Alvar Loog
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Tulevik mängis teisipäeval Tartus sealse Tammekaga ja pidi vastu võtma hooaja 20. kaotuse. Juba homme võõrustab ta Pärnu Vaprust. Pilt on tehtud 14. augustil Viljandis kohtumisel Paide Linnameeskonnaga.
Viljandi Tulevik mängis teisipäeval Tartus sealse Tammekaga ja pidi vastu võtma hooaja 20. kaotuse. Juba homme võõrustab ta Pärnu Vaprust. Pilt on tehtud 14. augustil Viljandis kohtumisel Paide Linnameeskonnaga. Foto: Elmo Riig

Viljandi Tuleviku kaks viimatist Eesti meistrivõistluste kohtumist andsid tulemuseks kaks kaotust: reedel jäi ta Lasnamäel alla Tallinna FCI-le ja teisipäeval Tammelinnas Tartu Tammekale.

Valitseva meistri FCI vastu astus vigastustest ja mängukeeldudest räsitud Tulevik nõrgendatud koosseisus ning jooksis kogu meeskonnaga lati alt sirge seljaga läbi. Väljakuperemehed avasid skoori juba seitsmendal minutil ja lisasid pealtnäha mänglevalt veel kuus tabamust. Tulevik alistus ilma meistriliigaväärilise võitluseta, et hoida tervist ja energiat nelja päeva pärast tulevaks heitluseks lähirivaal Tammekaga.

Tartus asetleidnud mäng kujunes Viljandi meeskonna ja tema poolehoidjate kurvastuseks nii stsenaariumilt kui lõpptulemuselt samade meeskondade Premium-liiga esimeses ringis Viljandis peetud kohtumise kordusetenduseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles